Pohodlí pro dítě i rodiče

Hipseat je dětské nosítko, které vašim zádům uleví. Je to pás se sedátkem, na kterém dítě sedí a rodič je přidržuje jednou rukou, zatímco druhou má volnou. Váha dítěte je rovnoměrně rozložena na boky, nezatěžuje tak záda, pás je navíc zpevní.

Bolí vás záda a přitom máte malé dítě?

S nosítkem Hipseat vás záda určitě bolet nebudou.

Důvody, proč maminky volí Hipseat:

univerzální velikost – sedátko má pás dostatečně dlouhý pro maminky i tatínky, díky zapínání na suchý zip (s bezpečnostní přezkou) sedne Hipseat každému.

rychlé použití – nasadíte pás, posadíte dítě na sedátko a můžete vyrazit – žádné šátkování, žádné popruhy, žádné přezky – prostě jen nasadíte pás a jdete, na nákup, na procházku, bez kočárku.

Hipseat nejen hýčká vaše záda, ale je i skvělou interaktivní pomůckou, která rozvíjí vaši vzájemnost

vhodné pro děti od 6 měsíců do věku zhruba 3 let (do hmotnosti cca 17 kg).

Dětské nosítko Hipseat nelze než doporučit. Bylo úspěšně testováno na British Standards Institute a je schváleno a doporučováno předními chiropraktiky a fyzioterapeuty.

Vyrobeno je ze speciální tkaniny, vhodné i pro alergiky. Váží pouhých 450 gramů a je skladnější než většina jiných nosítek. Dá se prát v pračce a má i praktickou kapsu, kam se dají schovat cennosti.

 

 

Objednávejte na www.hipseat.cz

Více o tématu: dětimaminkyrodičzáda

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist