Bio ředkvičková pomazánka

Ingredience: Bio tvaroh ve vaničce – 250 gSýr s modrou plísní – cca 50 gČerstvý pórek (nebo menší cibulka – může být i červená)Domácí ředkvičky SůlPepřŠpetka cukru Popis přípravy: Ředkvičky nastrouháme najemno (případně rozkrájíme) a mírně prosolíme. Pórek rovněž nakrájíme najemno (můžeme přidat i zelenou část) a smícháme s ředkvičkami. Přidáme vaničku tvarohu s nadrobno nakrájeným sýrem s modrou plísní a znovu mírně přisolíme. […]

Ingredience:

Bio tvaroh ve vaničce – 250 g
Sýr s modrou plísní – cca 50 g
Čerstvý pórek (nebo menší cibulka – může být i červená)
Domácí ředkvičky
Sůl
Pepř
Špetka cukru

Popis přípravy:

Ředkvičky nastrouháme najemno (případně rozkrájíme) a mírně prosolíme. Pórek rovněž nakrájíme najemno (můžeme přidat i zelenou část) a smícháme s ředkvičkami. Přidáme vaničku tvarohu s nadrobno nakrájeným sýrem s modrou plísní a znovu mírně přisolíme. Pokud budeme vyžadovat výraznější chuť, přidáme ještě špetku cukru a pepře. Pomazánku můžeme podávat s čerstvě upečeným dýňovým chlebem.

Bio recept

Zdroj: www.jimebio.cz

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznetev zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist