Fazolová polévka

Ingredience: fazole (blílá ledvina nebo mungo)zelenina – brambory, mrkev, celer, kedlubny, cuketa, rajčata, pórek, česneksůldýňový olejpečivo Popis přípravy: Použijeme fazole bíla ledvina nebo mungo. Pozor, bíla ledvina se musí opravdu vařit. Nelze je konzumovat syrové.Příprava: hrst fazolí, zelenina (brambory, mrkev, celer, kedlubny, cuketa, rajčata, pórek, česnek…)Fazole (předem namočené na cca 5 hodin) uvaříme ne úplně […]

Ingredience:

fazole (blílá ledvina nebo mungo)
zelenina – brambory, mrkev, celer, kedlubny, cuketa, rajčata, pórek, česnek
sůl
dýňový olej
pečivo

Popis přípravy:

Použijeme fazole bíla ledvina nebo mungo. Pozor, bíla ledvina se musí opravdu vařit. Nelze je konzumovat syrové.
Příprava: hrst fazolí, zelenina (brambory, mrkev, celer, kedlubny, cuketa, rajčata, pórek, česnek…)
Fazole (předem namočené na cca 5 hodin) uvaříme ne úplně na měkko spolu s kořením a solí. Poté přidáme nakrájenou zeleninu a vaříme dalších cca 15 minut.Poté celou směs rozmixujeme ručním mixérem, dáme zpět do hrnce k přihřátí a přidáme lžíci dýňového oleje.
Pro zpestření chuti můžeme přidat osmažené krutony či jiné pečivo.

Bio recept

Zdroj: www.jimebio.cz

Více o tématu: zelenina

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist