Hovězí krk „Country“

Ingredience: 1 kg hovězího krku BIOkoření Country1 plechovka světlého piva (1/2 litru)4 rajčata2 cibule2 kyselé okurky1 uvařené vejce sůlpepřinstantní jíška Popis přípravy: Hovězí maso svážeme tak,aby vznikl váleček a potřeme směsí olivového oleje a koření County. Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Namočený římský hrnec naplníme směsí piva, cibule, rajčat, a vložíme naložené maso. Pečeme v římském hrnci […]

Ingredience:

1 kg hovězího krku BIO
koření Country
1 plechovka světlého piva (1/2 litru)
4 rajčata
2 cibule
2 kyselé okurky
1 uvařené vejce
sůl
pepř
instantní jíška

Popis přípravy:

Hovězí maso svážeme tak,aby vznikl váleček a potřeme směsí olivového oleje a koření County. Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Namočený římský hrnec naplníme směsí piva, cibule, rajčat, a vložíme naložené maso. Pečeme v římském hrnci velmi pomalu cca 2 hodiny. Maso po upečení zbavíme převazu a nakrájíme na plátky. Výpek propasírujeme a přidáme dvě nakrájené kyselé okurky na jemno a 1 na jemno nakrájené uvařené vejce. Vzniklou omáčku dohustíme dle potřeby instantní jíškou. Příloha rýže.

Zdroj: www.jimebio.cz

Více o tématu: krkmaso

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist