Hovězí krk „Country“

Ingredience: 1 kg hovězího krku BIOkoření Country1 plechovka světlého piva (1/2 litru)4 rajčata2 cibule2 kyselé okurky1 uvařené vejce sůlpepřinstantní jíška Popis přípravy: Hovězí maso svážeme tak,aby vznikl váleček a potřeme směsí olivového oleje a koření County. Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Namočený římský hrnec naplníme směsí piva, cibule, rajčat, a vložíme naložené maso. Pečeme v římském hrnci […]

Ingredience:

1 kg hovězího krku BIO
koření Country
1 plechovka světlého piva (1/2 litru)
4 rajčata
2 cibule
2 kyselé okurky
1 uvařené vejce
sůl
pepř
instantní jíška

Popis přípravy:

Hovězí maso svážeme tak,aby vznikl váleček a potřeme směsí olivového oleje a koření County. Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Namočený římský hrnec naplníme směsí piva, cibule, rajčat, a vložíme naložené maso. Pečeme v římském hrnci velmi pomalu cca 2 hodiny. Maso po upečení zbavíme převazu a nakrájíme na plátky. Výpek propasírujeme a přidáme dvě nakrájené kyselé okurky na jemno a 1 na jemno nakrájené uvařené vejce. Vzniklou omáčku dohustíme dle potřeby instantní jíškou. Příloha rýže.

Zdroj: www.jimebio.cz

Více o tématu: krkmaso

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist