Krůti prsa Tandoori masala s petrželovou omáčkou

Ingredience: 1 kg krůtí prsakoření Tandoori masalaolejsolamylsůlpepřcibulejasmínová rýže2 vejcepetržel kudrnkasladká chilli omáčka Popis přípravy: Krůtí prsa nakrájíme na kostky a vetřeme v oleji rozmíchané koření Tandoori masala a necháme odležet. V misce rozšleháme 2 celá vejce, přidáme 2 lžíce solamylu, sůl,trošku piva. Vyšleháme do velmi řidkého těstíčka. Rozpálíme olej a v těstíčku obalené a naložené krůtí kostky prudce opékáme do zlatova. Poté dáme […]

Ingredience:

1 kg krůtí prsa
koření Tandoori masala
olej
solamyl
sůl
pepř
cibule
jasmínová rýže
2 vejce
petržel kudrnka
sladká chilli omáčka

Popis přípravy:

Krůtí prsa nakrájíme na kostky a vetřeme v oleji rozmíchané koření Tandoori masala a necháme odležet. V misce rozšleháme 2 celá vejce, přidáme 2 lžíce solamylu, sůl,trošku piva. Vyšleháme do velmi řidkého těstíčka. Rozpálíme olej a v těstíčku obalené a naložené krůtí kostky prudce opékáme do zlatova. Poté dáme okapat a mezitím, než se uvaří jasmínová rýže vytvoříme velmi rychlou pikantní omáčku. Do pánve Wok dáme jednu kostku masoxu, 3 dcl vody, 1 lžíce chilli sladké omáčky a pořádnou hrst najemno nasekané petržele kudrnky. Vše provaříme a jemně zahustíme solamylem. Kdo má rád může si jako ozdobu opéct cibulku do křupava a pak jen dobrou chuť.

Zdroj: www.jimebio.cz

Více o tématu: prsa

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist