Krůti prsa Tandoori masala s petrželovou omáčkou

Ingredience: 1 kg krůtí prsa koření Tandoori masala olej solamyl sůl pepř cibule jasmínová rýže 2 vejce petržel kudrnka sladká chilli omáčka Popis přípravy: Krůtí prsa nakrájíme na kostky a vetřeme v oleji rozmíchané koření Tandoori masala a necháme odležet. V misce rozšleháme 2 celá vejce, přidáme 2 lžíce solamylu, sůl,trošku piva. Vyšleháme do velmi řidkého těstíčka. Rozpálíme olej a v těstíčku […]

Ingredience:

1 kg krůtí prsa
koření Tandoori masala
olej
solamyl
sůl
pepř
cibule
jasmínová rýže
2 vejce
petržel kudrnka
sladká chilli omáčka

Popis přípravy:

Krůtí prsa nakrájíme na kostky a vetřeme v oleji rozmíchané koření Tandoori masala a necháme odležet. V misce rozšleháme 2 celá vejce, přidáme 2 lžíce solamylu, sůl,trošku piva. Vyšleháme do velmi řidkého těstíčka. Rozpálíme olej a v těstíčku obalené a naložené krůtí kostky prudce opékáme do zlatova. Poté dáme okapat a mezitím, než se uvaří jasmínová rýže vytvoříme velmi rychlou pikantní omáčku. Do pánve Wok dáme jednu kostku masoxu, 3 dcl vody, 1 lžíce chilli sladké omáčky a pořádnou hrst najemno nasekané petržele kudrnky. Vše provaříme a jemně zahustíme solamylem. Kdo má rád může si jako ozdobu opéct cibulku do křupava a pak jen dobrou chuť.

Zdroj: www.jimebio.cz

Více o tématu: prsa

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist