Kukuřičná kaše s broskví

Ingredience: 20 g kukuřičných vloček 1 zralá broskev 1 vrchovatá ČL másla (8 g) Popis přípravy: 1. Kukuřičné vločky smícháme v kastrůlku se 125 ml vody. Na mírném ohni přivedeme k varu. Za stálého míchání vaříme 1–2 min. Sundáme z ohně. 2. Broskev omyjeme, pečlivě otřeme, odstraníme pecku. Nakrájíme na kousky a přidáme ke kaši. Přidáme máslo a rozmixujeme ponorným […]

Ingredience:

20 g kukuřičných vloček
1 zralá broskev
1 vrchovatá ČL másla (8 g)

Popis přípravy:

1. Kukuřičné vločky smícháme v kastrůlku se 125 ml vody. Na mírném ohni přivedeme k varu. Za stálého míchání vaříme 1–2 min. Sundáme z ohně.
2. Broskev omyjeme, pečlivě otřeme, odstraníme pecku. Nakrájíme na kousky a přidáme ke kaši. Přidáme máslo a rozmixujeme ponorným mixérem.

Obměna: Místo kukuřičných můžete použít i rýžové, ovesné nebo jahelné vločky. Místo broskve mango, kaki nebo banán.
Pozitivní účinky: Kukuřice i broskev obsahují hodně beta karotenu.

od 6. měsíce | bezlepková
cca 150 kcal
3 g bílkovin * 4 g tuku * 26 g sacharidů

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist