Kuře na žampionech

Ingredience: 1,4kg selské kuře0,5 kg čerstvých žampionů1 malá cibulesůlpepřmasoxolejmáslo Popis přípravy: Kuře naporcujeme dle vlastních požadavků a zvyků, posolíme a vetřeme. Dáme odležet do lednice a mezi tím si nakrájíme žampiony na plátky. Kuře naskládáme do pekáče lehce podlijeme vodou a posypeme polovinou nakrájených žampionů, poklademe oříšky másla a dáme zakryté péct do trouby. Pečeme pomalu cca 1,5 hodiny a poléváme výpekem. […]

Ingredience:

1,4kg selské kuře
0,5 kg čerstvých žampionů
1 malá cibule
sůl
pepř
masox
olej
máslo

Popis přípravy:

Kuře naporcujeme dle vlastních požadavků a zvyků, posolíme a vetřeme. Dáme odležet do lednice a mezi tím si nakrájíme žampiony na plátky. Kuře naskládáme do pekáče lehce podlijeme vodou a posypeme polovinou nakrájených žampionů, poklademe oříšky másla a dáme zakryté péct do trouby. Pečeme pomalu cca 1,5 hodiny a poléváme výpekem. Po dopečení vložíme do výpeku zbytek žampionů a lehce podusíme. V hrnci uvaříme jasmínovou rýži do které pro chuť vmícháme také trochu pokrájených žampionů. Vzniklou omáčku můžeme zahustit instantní jíškou a nebo vůbec ne, záleží jak nám to vyhovuje.

Příloha jasmínová rýže nebo brambor.

Zdroj: www.jimebio.cz

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist