Pangasius s čerstvým zázvorem

Ingredience: 1 kg pangasius dolnooký – 4 filety1 kořen čerstvého zázvorusůlpepřkmínolej Popis přípravy: Filety ryby osušíme, vetřeme sůl, pepř a potřeme slabou vrstvou čerstvého jemně strouhaného zázvoru. Necháme cca 30 minut odležet a poté vkládáme do vrstvy rozpáleného oleje a to směs 50/50 olivový/slunečnicový.Opékáme do zlata a jako příloha opékané bramborové penízky. Poznámka: Čerstvý strouhaný zázvor udělá s rybou neskutečný chuťový […]

Ingredience:

1 kg pangasius dolnooký – 4 filety
1 kořen čerstvého zázvoru
sůl
pepř
kmín
olej

Popis přípravy:

Filety ryby osušíme, vetřeme sůl, pepř a potřeme slabou vrstvou čerstvého jemně strouhaného zázvoru. Necháme cca 30 minut odležet a poté vkládáme do vrstvy rozpáleného oleje a to směs 50/50 olivový/slunečnicový.Opékáme do zlata a jako příloha opékané bramborové penízky.

Poznámka: Čerstvý strouhaný zázvor udělá s rybou neskutečný chuťový zážitek.

Zdroj: www.jimebio.cz

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist