Pangasius s čerstvým zázvorem

Ingredience: 1 kg pangasius dolnooký – 4 filety 1 kořen čerstvého zázvoru sůl pepř kmín olej Popis přípravy: Filety ryby osušíme, vetřeme sůl, pepř a potřeme slabou vrstvou čerstvého jemně strouhaného zázvoru. Necháme cca 30 minut odležet a poté vkládáme do vrstvy rozpáleného oleje a to směs 50/50 olivový/slunečnicový.Opékáme do zlata a jako příloha opékané bramborové penízky. Poznámka: Čerstvý strouhaný […]

Ingredience:

1 kg pangasius dolnooký – 4 filety
1 kořen čerstvého zázvoru
sůl
pepř
kmín
olej

Popis přípravy:

Filety ryby osušíme, vetřeme sůl, pepř a potřeme slabou vrstvou čerstvého jemně strouhaného zázvoru. Necháme cca 30 minut odležet a poté vkládáme do vrstvy rozpáleného oleje a to směs 50/50 olivový/slunečnicový.Opékáme do zlata a jako příloha opékané bramborové penízky.

Poznámka: Čerstvý strouhaný zázvor udělá s rybou neskutečný chuťový zážitek.

Zdroj: www.jimebio.cz

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist