Rafinovaný těstovinový salát

Ingredience: 300 g brokolice 150 g vaječných špeclí nebo těstovin sůl * 1 PL oleje 150 g kukuřičných zrn (z konzervy) 2 natvrdo uvařená vejce 120 bylinkového tvarohového sýra 100 ml pomerančového džusu 3–4 PL smetany pepř Popis přípravy: 1. Brokolici omyjeme a rozdělíme na růžičky. Košťál oloupeme a nakrájíme. 2. Špecle nebo těstoviny uvaříme v dostatečném množství slané vody s olejem „al […]

Ingredience:

300 g brokolice
150 g vaječných špeclí nebo těstovin
sůl * 1 PL oleje
150 g kukuřičných zrn (z konzervy)
2 natvrdo uvařená vejce
120 bylinkového tvarohového sýra
100 ml pomerančového džusu
3–4 PL smetany
pepř

Popis přípravy:

1. Brokolici omyjeme a rozdělíme na růžičky. Košťál oloupeme a nakrájíme.
2. Špecle nebo těstoviny uvaříme v dostatečném množství slané vody s olejem „al dente“. Poslední 3 min. varu přidáme brokolici i s nakrájeným košťálem. Vše slijeme, prolijeme studenou vodou a necháme dobře okapat a vychladnout.
3. Kukuřici necháme okapat. Vejce oloupeme a nakrájíme nadrobno.
4. Pro přípravu dresinku vymícháme dohladka tvarohový sýr s pomerančovým džusem a smetanou. Silněji osolíme a opepříme. Všechny zbylé suroviny vmícháme do dresinku. Necháme odležet v ledničce.

Bleskovka: Ještě rychleji budeme hotovi, použijeme-li zmraz. brokolici nebo syrová cherry rajčata místo brokolice.

zasytí | bohatý na vitaminy
20 min. + 15 min. na odležení
při 4 porcích 1 porce asi 455 kcal
16 g bílkovin * 17 g tuku * 58 g sacharidů

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist