Smetanový hrnec

Ingredience: SUROVINY PRO 1 DOSPĚLOU A 1 DĚTSKOU PORCI 300 g květáku 300 g brambor 300 ml zeleninového vývaru 4 PL paprikového tvarohového sýra sůl * pepř mletá paprika Popis přípravy: 1. Květák omyjeme a rozdělíme na růžičky. Košťál nakrájíme na kostičky. Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. 2. Zeleninový vývar přivedeme k varu, přidáme brambory a květák. Pod pokličkou […]

Ingredience:

SUROVINY PRO 1 DOSPĚLOU A 1 DĚTSKOU PORCI
300 g květáku
300 g brambor
300 ml zeleninového vývaru
4 PL paprikového tvarohového sýra
sůl * pepř
mletá paprika

Popis přípravy:

1. Květák omyjeme a rozdělíme na růžičky. Košťál nakrájíme na kostičky. Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.
2. Zeleninový vývar přivedeme k varu, přidáme brambory a květák. Pod pokličkou vaříme 10–15 min.
3. Vmícháme sýr, osolíme a opepříme. Rozdělíme na dva talíře a posypeme mletou paprikou.

Obměna Chutné i s brokolicí místo květáku.

Pozitivní účinky Květák a brambory působí proti překyselení a zdravě zasytí.

jemný | vegetariánský
celkem asi 450 kcal
18 g bílkovin * 21 g tuku * 46 g sacharidů

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist