Všechno dobré

Ingredience: 3 zarovnané PL špaldového šrotu (40 g) 1 PL rozinek ½ malého jablíčka (40 g) 1 ČL medu 2 PL smetany Popis přípravy: 1. Špaldový šrot a rozinky přivedeme k varu v 1/8 l vody. Na mírném plameni vaříme pod pokličkou 5–7 min. 2. Jablko omyjeme, otřeme do sucha, očistíme a i se slupkou posekáme v elektrickém sekáčku. Přidáme ke kaši a ještě jednou přivedeme k varu. […]

Ingredience:

3 zarovnané PL špaldového šrotu (40 g)
1 PL rozinek
½ malého jablíčka (40 g)
1 ČL medu
2 PL smetany

Popis přípravy:

1. Špaldový šrot a rozinky přivedeme k varu v 1/8 l vody. Na mírném plameni vaříme pod pokličkou 5–7 min.
2. Jablko omyjeme, otřeme do sucha, očistíme a i se slupkou posekáme v elektrickém sekáčku. Přidáme ke kaši a ještě jednou přivedeme k varu.
3. Poté vmícháme med a zalijeme smetanou.

Praktická rada: Je-li kaše příliš hustá, přimícháme ještě trochu vody nebo jablečného džusu.

jemné pro žaludek | posilující
asi 265 kcal
6 g bílkovin * 8 g tuku * 45 g sacharidů

Více o tématu: medžaludek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist