Všechno dobré

Ingredience: 3 zarovnané PL špaldového šrotu (40 g) 1 PL rozinek ½ malého jablíčka (40 g) 1 ČL medu 2 PL smetany Popis přípravy: 1. Špaldový šrot a rozinky přivedeme k varu v 1/8 l vody. Na mírném plameni vaříme pod pokličkou 5–7 min. 2. Jablko omyjeme, otřeme do sucha, očistíme a i se slupkou posekáme v elektrickém sekáčku. Přidáme ke kaši a ještě jednou přivedeme k varu. […]

Ingredience:

3 zarovnané PL špaldového šrotu (40 g)
1 PL rozinek
½ malého jablíčka (40 g)
1 ČL medu
2 PL smetany

Popis přípravy:

1. Špaldový šrot a rozinky přivedeme k varu v 1/8 l vody. Na mírném plameni vaříme pod pokličkou 5–7 min.
2. Jablko omyjeme, otřeme do sucha, očistíme a i se slupkou posekáme v elektrickém sekáčku. Přidáme ke kaši a ještě jednou přivedeme k varu.
3. Poté vmícháme med a zalijeme smetanou.

Praktická rada: Je-li kaše příliš hustá, přimícháme ještě trochu vody nebo jablečného džusu.

jemné pro žaludek | posilující
asi 265 kcal
6 g bílkovin * 8 g tuku * 45 g sacharidů

Více o tématu: medžaludek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist