Konfitovaná jehněčí kolínka s kořenovou zeleninou a česnekem

Ingredience: 1 kg jehněčích kolen50 g mrkve50 g celeru30 g česnekutymiánsůpepřolej na konfinováníbílé víno Popis přípravy: Očištěná a omytá kolena pořádně promasírujeme směsí drceného česneku, tymiánu, solí a olejem. Vložíme do gastronádoby, přidáme kořenovou zeleninu, zastříkneme vínem a pozvolna pečeme v předehřátém konvektomatu na 80 °C, dokud se maso nezačne oddělovat od kosti. Zdroj: www.akc.cz

Ingredience:

1 kg jehněčích kolen
50 g mrkve
50 g celeru
30 g česneku
tymián

pepř
olej na konfinování
bílé víno

Popis přípravy:

Očištěná a omytá kolena pořádně promasírujeme směsí drceného česneku, tymiánu, solí a olejem. Vložíme do gastronádoby, přidáme kořenovou zeleninu, zastříkneme vínem a pozvolna pečeme v předehřátém konvektomatu na 80 °C, dokud se maso nezačne oddělovat od kosti.

Zdroj: www.akc.cz

Více o tématu: maso

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist