ANTIBIOTIKA V TĚHOTENSTVÍ Užívám V-Penicilin….

ANTIBIOTIKA V TĚHOTENSTVÍ Užívám V-Penicilin. Jsem na konci 36 tt, neublíží to miminku?
Doktor zjistil, že poloha plodu je příčná a když se nevytáhne placenta, vypadá to na císařský řez. Je ještě šance?

Odpověď

Penicilin miminku nevadí.
Pravděpodobnost, že se placenta vytáhne ve 36. týdnu je malá, ale i přesto existuje šance, že se miminko otočí. Pokud zůstane v příčné poloze, není opravdu jiná možnost, než porod císařským řezem.

28.8.2012 5:46
Více o tématu: poloha plodu

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznetev zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist