CHOVÁNÍ DCERA 7 LET Sedmiletá dcera ve škole…

CHOVÁNÍ DCERA 7 LET Sedmiletá dcera ve škole zlobi, podvádí, ubližuje detem. Musí sedět v lavici sama. Prospěch má ale velmi dobrý. Pomohlo by přeřazení do jiné třídy? Myslime si, ze zarli na rocni sestřičku. Ale co máme delat?

Odpověď

Přeřadit dítě do jiné třídy, protože zlobí a paní učitelka si s ním neví rady, považuji za krajní řešení, k němuž by se mělo přistoupit až po velice zralém zvážení všech okolností. Dovedu si představit, že vám však toto dělá velkou starost, protože byste nechtěli vaší dceři ublížit. Je to asi velice chytrá holčička a je skutečně možné, že žárlí, ale neumí to přímo projevit, a tak to, že se kdesi vevnitř zlobí, aplikuje ve škole na svých spolužácích. Jak jí nejlépe pomoci? Myslím, že by bylo dobré, kdybyste se mohli obrátit na některého z dětských terapeutů a celou situaci s ním a také s vaší dcerou dopodrobna rozebrat. Možná se vám pak podaří nalézt řešení, které bude vyhovovat jak vaší holčičce, tak i vám a konečně i paní učitelce.

28.8.2012 5:47
Více o tématu: dcera

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist