Dobrý den,pročítala jsem otázky ,ale podobnou…

Dobrý den,pročítala jsem otázky ,ale podobnou té mé jsem tam nenašla.Chtěla bych se zeptat.Jsem v 6.tt,je to mé 3 dítě,nebylo plánované,ale o to by tak nešlo,hlavně o to ,že se léčím už třetí měsíc léky Mycosyst a mám ho brát vždy po menstruaci což jsem udělala a pátý den jsem měla ovulaci,je ten lék stále ještě v těle a může mé miminko ovlivnit?A týden po ovulaci jsem brala antibiotika Duracef na krk celých 6dní.Můžou tyto oba léky poškodit mé miminko? Děkuji mockrát za odpověd,na mimnko se moc těšíme,ale trochu se obáváme.

Odpověď

Mycosyst by v těhotensví být užíván neměl. Ve Vašem případě, jestli to dobře chápu, jste ho užívala před početím, takže by to nemělo být v pořádku. V každém případě se poraďte se svým gynekologem, aby zvážil konzultaci s genetikem, který by se vyjádřil k možnému postižení plodu. Antibiotikum Duracef v těhotensví nebezpečný není.

28.8.2012 5:42
Více o tématu: antibiotikakrkmiminko

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist