Jídelníček na cesty
Kojení
Váháte, zda v duchu starých tradic usmažit dítěti na cestu kuřecí prsa v trojobalu? Po chuťové stránce se určitě zavděčíte, po zdravotní volte raději cereálie.
Kojení
Váháte, zda v duchu starých tradic usmažit dítěti na cestu kuřecí prsa v trojobalu? Po chuťové stránce se určitě zavděčíte, po zdravotní volte raději cereálie.
Je velkou škodou že lidé na internetu si ještě nevynalezli něco, co by psalo za ně. Třeba jen pomyšlení na to že bych se s někým chtěla pobavit o tom jaké triky používání na smažení řízků. Vím že to není úplně úrodná půda kde to píšu, ale spojilo se mi to když jsem přemýšlela jaké jídlo na cestách jsem měla naposledy já.
Vy jste zase žrali cestou na dovolenou řízky? TO se u vás asi zásobování s olejem a novými hrncemi netrhne, že? Vždyť vy furt někam jezdíte a podle toho jak všude píšete, tak to vypadá, že musíte jíst tak tři řízky týdně, nemám pravdu?
No tak to teda rozhodně nemáš pravdu. My sice jezdíme na dovolené docela často a nebo někam na výlety, ale vždy děláme jídlo jiné. A to jak si psala o tom hrnci, tak t o s i také neměla pravdu. Protože i kdyby, tak my máme kvalitní titanový pekáč od zgastro .cz, a ten nepotřebuje tak často měnit.