Maminka slonice

PAVLÍNINO TĚHOTENSTVÍ Milé maminky, nevím, jak vám, ale mně se začalo dělat na bříšku jemné chmíříčko. Takové jemné chloupky v okolí pupíku. Ne, jenom čárka od pupíku dolů, ale i kolem pupíku po stranách. Možná by to jiné mamince kvůli estetice trochu vadilo nebo by snad chtěla chloupky odstranit, ale mně se to moc líbí.

Vypadám jako malé slůňátko, ta mají také krásné roztomilé chmíří na kůži. Jsem tedy opravdová slonice, co do velikosti a ochlupení :o) Každopádně slon je mé velice oblíbené zvíře, možná bych jím chtěla i v příštím životě být – prožívám tedy reinkarnaci již v současném bytí. Ne, nebojte, nezbláznila jsem se.

V některých článcích či diskuzích jsem objevila pověru, že pokud ženě v době těhotenství začnou růst chloupky na břiše znamená to, že čeká chlapce. No, je to opravdu jen pověra. Chlupaté slůně jsem, a přesto čekáme holčičku.

Tento týden jsem byla poprvé v těhotenské poradně v nemocnici. Když jsme ráno s manželem vstávali, říkal mně, že se mu zdálo, že budeme mít chlapce (gynekolog nám před 3 měsíci řekl, že čekáme holčičku), ať se prý raději optám, zda se něco nezměnilo :o)

V nemocnici mně dělali ozvuky, to bylo moc pěkné slyšet tlukot srdíčka svého miminka. Pak následoval ultrazvuk. Při té příležitosti jsem se tedy zeptala opět na pohlaví a bylo mně potvrzeno, že je to holčička.

Doma jsem manželovi líčila, že se stále nic nezměnilo, nic nedorostlo a budeme mít holčičku. Říká, že je rád, že mu na pohlaví nezáleží, ale nejsem si tak jistá. Každopádně věřím a vím, že bude šťastný až se nám to mimi narodí. Už se nám to blíží, moc se těšíme a skoro každý den si to říkáme. Díváme se společně na videa, jak správně s novorozencem manipulovat. Zkrátka v tom lítáme – nemůžeme se již dočkat.

22.11.2014 8:52  | autor: Pavlína
Více o tématu: mimipohlavítěhotenství

Další blogy

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist