Filípkova první cesta vlakem a velké focení :-)

LUCINČINO TĚHOTENSTVÍ Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš 🙂

Vzhledem k tomu, že s manželem hodně často cestujeme – nejen autem, ale hlavně vlakem – bylo jen otázkou času, kdy Filípek poprvé vyrazí vlakem 🙂 Stalo se tak ani ne dva týdny po porodu! Manžel pro jistotu zarezervoval místenky pro všechny tři, protože jsme z Pardubic do Prahy vyrazili ráno v nejinkriminovanější dobu, kdy všichni jezdí do práce a vyplatilo se!

Filípek cestu snášel úplně v pohodě, respektive ji celou prospinkal 🙂 Po příjezdu do Prahy jsme si udělali krátkou procházku a v devět hodin už na nás čekali ve fotoateliéru, kde jsme měli objednané novorozenecké focení našeho miláčka 🙂 Instrukce zněly jasně! Nakojit Filípka jsem měla až v ateliéru, aby byl na focení spinkající a tudíž tvárný… Ale to ještě netušili, že náš malý to takto nastavené nemá. Přece bude spinkat, až sám uzná za vhodné 🙂

Pro paní fotografku to znamenalo, že Filípka musela nejdříve uspat a pak ho teprve mohla začít fotit 😀 Ale viditelně byla zvyklá a malý za chvilku spinkal jako nemluvňátko.

Za hodinku a půl byly všechny fotečky hotové a my budeme mít opět z čeho vybírat 🙂

Po focení jsme si dali všichni oběd – včetně malého, který dostal moje výborné mléko ve všech chodech 🙂 Pak se s námi manžel rozloučil a jel nazpět do Pardubic vyřizovat pojištění a další věci, které z Vídně vyřešit nemůže. My zůstali v Praze na doučování a do Pardubic se vydali až navečer.

Příští týden jsme pozvaní na oslavu babiččiných sedmdesátých narozenin, tak se už moc těšíme 🙂

1.11.2015 12:01  | autor: Lucie Jelínková Hniličková

Další blogy

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist