Výlet do Vídně :)

LUCINČINO TĚHOTENSTVÍ Týden uplynul jako voda a už jsme opět tu. Ve čtvrtek jsem byla objednaná na kontrolu k paní doktorce. Ta malého zkontrolovala a vše je v naprostém pořádku. Malý má už kolem kila a cca 30 cm. 🙂

V pátek přišly výsledky kultivace moči a ta bohužel potvrdila, že z kontaminované dejvické vody tam mám stále přítomnost e-coli plus dalších bakterií a musím tedy bezpodmínečně dostat antibiotika, aby se zabránilo tomu, že se ten zánět močovými cestami přenese až na malého 🙁 a to by teprve byl problém! Nadšená z toho vůbec nejsem, ale chápu, že v tuto chvíli je to jediné řešení!

V pátek večer jsme s manželem a kamarádkou byli na koncertu k výročí 25. let od vzniku skupiny V.T. Marvin. : -) Koncert byl super a my si ho moc užili!

V sobotu ráno jsme vlakem vyrazili směr Vídeň, kde jsme byli na večer pozváni na oslavu manželových známých. Dopoledne jsme si zašli na výbornou zmrzlinu, uvařili si něco dobrého k jídlu a pak si šli odpočinout před večerní party. Na devátou jsme dorazili na místo činu a kolem druhé hodiny jsme najezení, napití a vytancovaní odcházeli domů.

V neděli odpoledne jsme jeli zase nazpět do Prahy, kde jsme měli na večer objednané sushi. To byla dobrota!

Tento víkend jsme si skvěle užili a já doufám, že takových víkendů bude ještě spousta! 🙂


Lucinka právě prožívá 27. týden těhotenství. Jak roste její miminko v bříšku a co se děje s ní?

27._tyden.jpg

16.6.2015 5:00  | autor: Lucie Jelínková Hniličková

Další blogy

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist