Ve víru pečení a výletu do Prateru :-)

LUCINČINO TĚHOTENSTVÍ V pondělí jsme se vrátili z dovolené v Alpách a ten samý den náš malý „oslavil“ 37.týdnů 🙂

Ve středu jsem byla poprvé na kontrole přímo v porodnici a musím říci, že 4 hodiny čekání předčilo veškeré mé představy 🙁 No, nedá se nic dělat, bude se to muset nějaký ten pátek vydržet, než se malému bude chtít mezi nás… Příště si s sebou každopádně vezmu notebook, abych se zabavila, či mohla ten čas čekání strávit nějak smysluplně :- )

V pátek jsem opět vyrazila do Vídně za manželem :- ) Domluvila jsem se také s rodiči a sestřičkou, kteří jeli z dovolené z Chorvatska, aby se u nás zastavili na návštěvu a trochu si odpočinuli. V pátek ráno vyráželi z Brely a navečer už byli u nás 🙂 Cesta prý ubíhala dobře a nikde nenarazili na žádné kolony ani objížďky.

Večer jsme si s nimi dali vínko, poseděli a přitom se dozvěděli, jak se na dovolené měli skvěle :- ) Já v Praze pro všechny upekla nektarinkový a jablečný koláč, takže jsme si je v sobotu ráno dali k snídani a pak vyrazili pěší procházkou do zábavního parku Prater. Tady jsme si koupili vstupenku na starodávné ruské kolo a výhled opravdu stál za to! 🙂

V neděli jsme vyrazili směr Pardubice a Praha. Maminka mě upozornila, že bych měla pomalu, ale jistě začít balit tašky do porodnice 🙂 Tak jsem si v neděli večer na internetu objednala chybějící věci – kojící podprsenky a košilky s ostatními pomůckami po porodu.

Uvidíme, jak dopadne objednávka a kdy budou věci z ní reálně potřeba.

Upřímně doufám, že se u mě malý ještě nějaký čas ohřeje 😀


Lucinka právě prožívá 37. týden těhotenství. Jak roste její miminko v bříšku a co se děje s ní?

27._tyden.jpg

26.8.2015 4:40  | autor: Lucie Jelínková Hniličková

Další blogy

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist