STRAVA PRO 4 MĚSÍČNÍ DÍTĚ Dcerka (4,5 měs.)…

STRAVA PRO 4 MĚSÍČNÍ DÍTĚ Dcerka (4,5 měs.) odmita mleko, kojila jsem jen 3 tydny a od te doby jsme na UM. Dcera uz ji prikrmy a vse, co se dava lzickou je pro ni prima, zelenina, ovoce i jogurt (specialni pro miminka od 4 mesicu, pripraveny z kojeneckeho mleka). Mlecne a ovocne kase nechce, ryzovou taky ne a mleko vypije denne s krikem tak 150ml. Kolik mleka by mela denne vypit? Caj pije asi tak 140 ml denne. Stolici ma kazdy den, boleni briska nema. Je velice aktivni, stale se usmiva a je spokojena.

Odpověď

Mléka by mělo být minimálně kolem 400 ml denně. Jestli sní jogurtu také kolem 150 ml, tak má mléčných výrobků i s tím mlékem kolem 300 ml. No je to hraniční, ale ještě to dostačuje. Vysaďte čaj, místo něj při žízni nabídnětě mléko nebo kojeneckou vodu. Bude-li mít skutečně žízeń, je lepší, aby pila vodu než sladký čaj. Tím sladkým pak ztrácí chuť na mléko. Jinak si myslím, že děláte vše dobře a výsledkem je, že máte krásné a spokojené děťátko.

28.8.2012 5:47
Více o tématu: miminkaovocepro miminka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist