Výlet do Grenoblu a Ženevy a následná viróza :)

LUCINČINO TĚHOTENSTVÍ Tak se týden sešel s týdnem a my už jsme ve 13. týdnu. 🙂 Tento týden bude takový cestovní – s manželem a jeho tatínkem se chystáme na výlet do Francie, konkrétně do Grenoblu, Vienne, Hauptrives a Yvoire s následným přesunem do Švýcarska – do Ženevy, kam každoročně jezdíme na autosalon. 🙂

Odjezd byl naplánovaný na večer po tréninku KM, cesta probíhala v pohodě a do Francie jsme dorazili o cca 13 hodin později. Počasí tady bylo naprosto úžasné – sluníčko a teploty přes 15°C. 🙂 Bylo to super, přesně ideální počasí na procházky po městě i v přírodě. Prošli jsme město Grenoble, vyjeli jsme si na pevnost místní lanovkou a dolů jsme sešli procházkou s výhledem na celé město.

Druhý den jsme jeli do městečka Vienne, kde jsou zbytky římského amfiteátru a pyramidy a vyhlídka s nádherným výhledem do celého širokého okolí. Odpoledne jsme se přesunuli do městečka Hauptrives, kde jsme si nejdříve dali tříchodové menu a pak si šli prohlédnout památku místního pošťáka, který procestoval polovinu světa. Poslední den jsme si prošli středověké město Yvoire u Ženevského jezera s přístavem, kostelem a pevností a pak jsme se přemístili do Ženevy na autosalon.

Tento týden nebyl jen ve znamení cestování, ale také virózy. Naštěstí jsem se od paní doktorky dozvěděla, že to není nic závažného pro mrňouska a že si s klidným svědomím mohu koupit Paralen a Septisan. Na rýmu jsem si navíc koupila Physimer, se kterým mám výborné zkušenosti z minula a navíc je možné ho používat i v těhotenství, protože se jedná pouze o mořskou vodu. Na konci týdne jsem byla opět jako rybička. : -)

Takže všem ostatním přeji hodně zdraví a užívejte krásného počasí jako my. : -)


Zuzka právě prožívá 13. týden těhotenství. Jak roste její miminko v bříšku a co se děje s ní?

b633476599074029281.jpg

9.3.2015 2:50  | autor: Lucie Jelínková Hniličková

Další blogy

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist