Přebalování miminka

Jak snadno, kdekoliv, kdykoliv a hlavně pohodlně přebalit miminko…

Znáte to také? Potřebuji přebalit miminko a nemám k tomu vhodné místo! Dobré řešení jsem našla u své známé, která používala skládací pěnovou přebalovací podložku. Mé nadšení bylo velké a nalezla jsem v ní i spoustu výhod v porovnání s jednorázovými podložkami a ráda bych se o to podělila i s ostatními maminkami.

ŠETŘÍ PENÍZE
Oproti jednorázovým podložkám nesaje vodu a je vodou omyvatelná. Můžu ji tak používat znovu a znovu. Cena je přitom přijatelná cca 250 Kč.

IZOLUJE CHLAD OD ZEMĚ
Pěnová přebalovací podložka je nejen měkká, ale především izoluje chlad od země a proto ji mohu použít skoro kdekoli – venku na trávě, v parku na lavičce, na přebalovacích pultech u doktora, doma na podlaze atd. Hřeje a je příjemná na dotek

DLOUHÁ ŽIVOTNOST
Používám ji půl roku a je stále v dobrém stavu. Pěnový materiál, ze kterého je podložka vyrobena, je pevný, kvalitní a nedrolí se.

SKLADNÁ A LEHKÁ
Dá se snadno rozložit a složit, tím šetří místo v kočárku, doma i v autě. Neváží skoro nic, takže ani nevím, že ji vezu.

VŠESTRANNÉ VYUŽITÍ
Používám ji i jako podložku do vaničky, jako hrací podložku na zem pod dítě, nosím ji do fitka jako cvičební podložku anebo jako podsedák do přírody. Jednu podložku jsem pořídila i našemu pejskovi, který na ni s oblibou lehává a odpočívá na ni.

CERTIFIKOVANÝ MATERIÁL ČESKÉ VÝROBY
Materiál vyrábí český výrobce, který má materiál certifikovaný. Proto nemám obavu používat pěnovou podložku již od narození dítěte.

BAREVNOST
Mohla jsem si vybrat barvu ze široké škály barev.

Pěnová skládací podložka je díky svým vlastnostem mým výborným pomocníkem nejen na cesty, ale hlavně ke každodennímu starání se o mé malinké děťátko.
Zkuste ji také. Ocením názor a hodnocení i jiných maminek a jejich nápad, jak ještě podložku využít. Napište mi do komentářů. Za každý nový nápad či hodnocení budu ráda 🙂 Hezký den

23.6.2016 11:31  | autor: Jana Dohnalova
Více o tématu: miminkamiminkopřebalovací

Další blogy

Autor nemá žádné další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist