Bulgurové rizoto se zeleninou, tempehem a smetanou Provamel

Doba přípravy 40 minut * Rozpis na 4 porce 


Ingredience:

  • 350 g bulguru
  • 200 g tempehu
  • 200 ml smetany Provamel
  • 1 větší mrkev
  • 1 pórek
  • 1 cibule
  • 1 mladá cuketa
  • 2 lžíce biomásla
  • 1 lžička Tandoori Masala
  • 1 lžička sladkého curry
  • mořská sůl

Postup přípravy:

  1. Bulgur uvařte do měkka. Zeleninu nakrájejte na tenké proužky, tempeh na kostičky.
  2. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte zeleninu a tempeh a řádně promíchejte.
  3. Až zelenina zesklovatí, přidejte bulgur a koření, promíchejte a prohřejte.
  4. Na závěr zalijte smetanou Provamel a krátce provařte.

Tip: Před podáním posypte opraženými slunečnicovými semínky a nadrobno nasekanou petrželkou.


Pro přípravu tohoto receptu budete mimo jiné potřebovat:

Bulgur pšeničný bio, 500 g, COUNTRY LIFE

Smetana sójová bio, 250 ml, PROVAMEL

 

Šántina Tandoori Masala bio, 32 g, SONNENTOR

3. 7. 2013 |
Z dostupných zdrojů zpracovala redakce Babywebu
Komentáře k článku
Počet komentářů: 0
Komentáře mohou vkládat pouze registrované a přihlášené uživatelky. Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Naposledy navštívené