Cuketová čína

Ingredience: mladá tužší cuketarostlinný olejkořenící směs na Čínužampiónypórekmražená kukuřicekečupsojová omáčkachléb Popis přípravy: Cuketu nakrájíme na kostičky 1-1,5cm (jen tuhou dužinu, ne vatovitý jádřinec). Rozpálíme olej (nejlépe ve Woku), vhodíme nakrájené kousky cukety a za stálého míchání osmahujeme jako maso. Když se trochu zatáhnou (cca 5 min.), přidáme kořenící směs na Čínu, (dobrá je od Avokada), ještě […]

Ingredience:

mladá tužší cuketa
rostlinný olej
kořenící směs na Čínu
žampióny
pórek
mražená kukuřice
kečup
sojová omáčka
chléb

Popis přípravy:

Cuketu nakrájíme na kostičky 1-1,5cm (jen tuhou dužinu, ne vatovitý jádřinec). Rozpálíme olej (nejlépe ve Woku), vhodíme nakrájené kousky cukety a za stálého míchání osmahujeme jako maso. Když se trochu zatáhnou (cca 5 min.), přidáme kořenící směs na Čínu, (dobrá je od Avokada), ještě chvilku opékáme, potom trochu podlijeme vodou a přidáme kečup se sojovou omáčkou. Vhodíme na tenčí kolečka nakrájený pórek, žampiony (buď plátky čerstvých nebo z plechovky) a kukuřičku. Dodusíme (stále bez pokličky) cca 10 min. a podáváme s chlebem. Záměrně neuvádím množství surovin, je to čistě na Vaší chuti, kterých ingrediencí dáte víc. Jídlo je zdravé a výborné i bez masa.

Zdroj: www.jimebio.cz

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist