Steak wagyu s omáčkou Béarnaise a strouhanou bramborovou plackou

Recepty

Příprava 30 minut + 20 min vaření a pečení * Rozpis na 4 porce  Ingredience: 4 steaky wagyu 600/650 g brambor sůl, čerstvě mletý pepř, muškátový oříšek rostlinný olej Omáčka Béarnaise: 4 co nejčerstvější žloutky 250 g másla 4 cl...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist