Květákové ragout ve smetaně s muškátovým oříškem

Ingredience: 500 g květáku200 ml smetany15 g soli1 g pepře50 g máslamuškátový oříšektoastový chléb Popis přípravy: Květák pořádně očistíme a rozebereme na malé růžičky. Krátce povaříme v osolené vodě a scedíme. V rendlíku rozpustíme máslo, přidáme květák, muškátový oříšek, pepř a krátce orestujeme. Nakonec přilijeme smetanu a krátce povaříme. Podáváme s plátkem opečené slaniny a teplým toastem. Zdroj: www.akc.cz

Ingredience:

500 g květáku
200 ml smetany
15 g soli
1 g pepře
50 g másla
muškátový oříšek
toastový chléb

Popis přípravy:

Květák pořádně očistíme a rozebereme na malé růžičky. Krátce povaříme v osolené vodě a scedíme. V rendlíku rozpustíme máslo, přidáme květák, muškátový oříšek, pepř a krátce orestujeme. Nakonec přilijeme smetanu a krátce povaříme. Podáváme s plátkem opečené slaniny a teplým toastem.

Zdroj: www.akc.cz

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist