Lahůdkové brambory s tvarohem a fetou

Ingredience: SUROVINY PRO 10 DĚTSKÝCH PORCÍ 2 kg brambor 1 snítka rozmarýnu sůl * pepř 4 PL olivového oleje 400 g tvarohu 100 ml mléka 100 g fety Popis přípravy: 1. Troubu předehřejeme na 200°. Brambory omyjeme, okartáčujeme a podélně rozčtvrtíme. Odrhneme jehličky rozmarýnu. Brambory promícháme v míse s olejem, rozmarýnem a 1 ČL soli. Dáme na plech vyložený pečicím papírem. […]

Ingredience:

SUROVINY PRO 10 DĚTSKÝCH PORCÍ
2 kg brambor
1 snítka rozmarýnu
sůl * pepř
4 PL olivového oleje
400 g tvarohu
100 ml mléka
100 g fety

Popis přípravy:

1. Troubu předehřejeme na 200°. Brambory omyjeme, okartáčujeme a podélně rozčtvrtíme. Odrhneme jehličky rozmarýnu. Brambory promícháme v míse s olejem, rozmarýnem a 1 ČL soli. Dáme na plech vyložený pečicím papírem.
2. Brambory pečeme v troubě 20–25 min. (střední lišta, horkovzdušná 180°). Tvaroh rozmixujeme s fetou a solí a opepříme.
3. Před servírováním dáme brambory ještě krátce do trouby.

dá se jíst rukama | vegetariánské
10 min. + 20–25 min. pečení
1 porce asi 245 kcal
11 g bílkovin * 8 g tuku * 31 g sacharidů

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist