Pečená kachna se zelím

Ingredience: Kachnasůlkmín700 g červeného sterilovaného zelí1 dl červeného vínacukrsůlvišňový džem (nebo čerstvé či mražené vypeckované višně) Popis přípravy: Očištěnou kachnu osolíme, posypeme kmínem a za stálého podlévání a přelévání vypečeným tukem pečeme v troubě doměkka. Cibuli nakrájíme nadrobno, orestujeme na tuku, zalijeme vínem, přidáme kysané červené zelí a dusíme. V polovině dušení přidáme višňový džem, případně mražené či čerstvé vypeckované višně. Zelí […]

Ingredience:

Kachna
sůl
kmín
700 g červeného sterilovaného zelí
1 dl červeného vína
cukr
sůl
višňový džem (nebo čerstvé či mražené vypeckované višně)

Popis přípravy:

Očištěnou kachnu osolíme, posypeme kmínem a za stálého podlévání a přelévání vypečeným tukem pečeme v troubě doměkka.
Cibuli nakrájíme nadrobno, orestujeme na tuku, zalijeme vínem, přidáme kysané červené zelí a dusíme. V polovině dušení přidáme višňový džem, případně mražené či čerstvé vypeckované višně. Zelí dochutíme a podáváme s knedlíkem a pečenou naporcovanou kachnou.

Zdroj: www.akc.cz

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist