Rybky v rajčatovém moři

Ingredience: SUROVINY PRO 1 DOSPĚLOU A 1 DĚTSKOU PORCI 150 g rybího filé (čerstvé nebo rozmrazené) sůl * pepř 400 ml rajčatové šťávy 50 g instantní rýže 3 PL smetany sójová omáčka Popis přípravy: 1. Rybu rozmixujeme, osolíme a opepříme. Mokrou lžící vykrajujeme malé porce pyré a tvoříme knedlíčky. 2. Rajčatovou šťávu přivedeme k varu a vmícháme do ní instantní rýži. […]

Ingredience:

SUROVINY PRO 1 DOSPĚLOU A 1 DĚTSKOU PORCI
150 g rybího filé (čerstvé nebo rozmrazené)
sůl * pepř
400 ml rajčatové šťávy
50 g instantní rýže
3 PL smetany
sójová omáčka

Popis přípravy:

1. Rybu rozmixujeme, osolíme a opepříme. Mokrou lžící vykrajujeme malé porce pyré a tvoříme knedlíčky.
2. Rajčatovou šťávu přivedeme k varu a vmícháme do ní instantní rýži. Vložíme rybí knedlíčky a pod pokličkou vaříme na mírném plameni asi 6 min.
3. Vmícháme smetanu a dochutíme sójovou omáčkou.

Praktická rada Smetanu našlehejte, tak bude jídlo nadýchané.

Pozitivní účinky Mořské ryby (především treska) dodávají jód a → omega-3 mastné kyseliny.

jednoduché | bohaté na jód
20 min.
celkem asi 330 kcal
32 g bílkovin * 11 g tuku * 25 g sacharidů

20.4.2009 12:27| autor: Z dostupných zdrojů zpracovala redakce Babywebu
štítky: jídlojód

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist