34. týden s „čajovým rituálem“

ZUZANINO TĚHOTENSTVÍ Náš 34. týden probíhal překvapivě v klidu. Začala jsem ho „čajovým rituálem“ – koupila jsem si směs na snadnější porod s maliníkem. Není vůbec špatný, ale v zimních měsících bych si jej určitě dokázala vychutnat daleko víc.

Víkend jsem byla nucena strávit ve stínu našeho obyváčku ve vodorovné poloze u větráku. Nebylo mi nějak dobře a už při představě pobytu na sluníčku se mi dělalo šoufl. Do pondělka to naštěstí přešlo, a tak jsem vyrazila se svým miláčkem směr Brno. Naše první kroky vedly do jedné nejmenované indicko-nepálské restaurace – dostala jsem totiž chuť na svou oblíbenou kuřecí kormu s česnekovým nan. Bože, to vám byla dobrota. Už teď se těším, až mi okolnosti a maličká dovolí, abychom si tam opět zajeli na obídek. A kdo ví – třeba to ještě jednou k stihnu do porodu? Po úžasném obídku jsme se přesunuli do Olympie, kde hned v několika obchodech probíhali výprodeje. Kupodivu mě nezajímaly moje oblíbené značky, ale mé kroky mířily rovnou do dětských obchůdků a oddělení. Výsledkem mého nájezdu byla útrata pár tisícovek za hadříky pro naši malou princeznu. Nešlo tomu prostě odolat. Naše maličká bude líp oblečená než její maminka. :o) Další zastávka byla v Ikea, kde jsem potřebovala dokoupit pár potřebných boxů a košíčků k přebalováku a pár svíček pro domácí romantiku. Byl to hezky a užitečně strávený den, jen mě opět překvapilo, jak rychle se dokážu unavit – dokonce i při nákupech… Zbytek týdne už probíhal v duchu kafíček – s kamarádkou, s rodiči… Kéž by v takovém klídku probíhala celá „mateřská dovolená“ – když už se tomu říká dovolená. :o))))


Zuzana je v 34. týdnu těhotenství. Co se děje s jejím tělem?

b633476609100114686.jpg

22.7.2015 8:31  | autor: Zuzana Gavendová
Více o tématu: porod

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist