Hubnutí po porodu s Bárou (1): Jak se to stalo?

Před 17 měsíci 11. 4. 2011 se mi narodil syn Barnabáš a mně zde skončilo moje působení Těhulky LIVE! V mém životě se toho hodně změnilo. Vůbec jsem si nedokázala představit, co mě čeká. Dneska můžu konstatovat, že jedno dítě – žádné dítě. Kolotoč, do kterého jsem nastoupila, ne a ne zastavit. Sabinka, Bárny a moje aktivity mi dávají opravdu zabrat.

Celodenní „makačka“ je skvělá na fyzičku, ale moje životospráva je na bodu mrazu. Celý den hladovění a pak pěkně futrování večer v klidu, když už děti spaly a já i můj muž jsme měli klid. Po dlouhém čase jsem si uvědomila, že i když už nejsem těhotná, tak moje postava těhotná zůstala… A i při mnoha pokusech různých diet a sebezapření mi pořád zůstává 20 kg nadváhy (dohromady jsem přibrala 30 kg). Vlastně s sebou pořád tahám takové malé selátko…

Po hledání různých diet a odtučňovacích kúr jsem dostala doporučení od svého kamaráda a od tetičky Janči na dietetické centrum Naturhouse. Janča po dvojčátkách, která se jí narodila měsíc přede mnou, měla s Naturhousem již 18 kg dole a kamarád Míra, který přibral při těhotenství své ženy, zhubl 10 kg. Našla jsem si Naturhouse na Praze 4. Začínám hubnout. Jsem ráda, že se s vámi budu moct podělit o můj boj s kily. S 20 kily!

Na první návštěvu do Naturhousu jsem dorazila 30. 10. Jako vždy mě zradila navigace, ulici Budějovickou sice našla, ale pak mě vodila dokola jako opici. Přiřítila jsem se do Pasáže Budějovická, kde mě čekalo velmi příjemné přivítání od mladičké asistentky Věry. Usadila mě ke stolečku, nabídla mi osvěžující čaj Infunat Te Relax a pár sušenek s vlákninou Fibroki. Trochu jsem byla nervózní z toho, co mě vlastně čeká. Moje obavy byly zbytečné. Paní dietoložka Adina Alfery je velmi milá a příjemná žena. Při vážení a přeměřování jsem se nemusela vůbec stydět, velmi diskrétní a příjemné prostředí mě dodávalo pocit domácí atmosféry. Spíše jsem se styděla za výsledek. Opravdu, při mé výšce 165 cm 79,1 kg. Jednoduše 20 kg nadváhy, z toho 10,59 kg tuku a 9,01 kg vody. Můj cíl je 59 kg. Připravila mi jídelníček na míru, vše se mnou probrala a povzbudila mě, že to spolu zvládneme.

Rozloučily jsme se a zpátky jsem se vrátila k asistentce Věře. Čekala jsem, že zaplatím pěknou částku, ale byla jsem překvapená, když jsem se dozvěděla, že převážení, přeměření, jídelníček a konzultace jsou vždy absolutně zdarma. Hradím si pouze potravinové doplňky, které mi dopomohou k mé vysněné váze. Další super zprávou bylo, že si můžu koupit různé produkty, ať už například sušenky, tyčinky, nebo suchary, které mi v případě nouze nahradí doporučenou stravu. Pro mě je to skvělé.

Zatím jsem zvládla veškeré nástrahy jako narozeniny Sabinky, kde bylo spoustu chlebíčků, dortů atd. Jen vínečko jsem si neodpustila. Na časy, v kterých mám jíst, jsem si nařídila mobil. To mi dělá asi největší problém. Jsem zvědavá na další konzultaci, která bude za týden.

Příště vám přiblížím svůj jídelníček. A držte mi palce, ať mám už něco dole. Budu se těšit na vaše dotazy a jednou měsíčně se s vámi ráda uvidím v dietetickém centru Naturhouse v Pasáži Budějovická 1912/b, Praha 4.

Vaše bývalá Těhulka LIVE! – nyní boubelka Bára

Na bezplatnou konzultaci k výživové poradkyni NATURHOUSE se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz. Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz.

26.6.2013 4:02  | autor: Hubnutí po porodu

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist