Hubnutí po porodu s Bárou (12): Na shledanou za 9 kg

Moje hubnutí je v půlce. Shodila jsem 11 kg. Dokázala jsem pokořit hranici 70 kg. Ještě mě čeká dalších 9 kg. Je to rozhodně příjemnější úkol než počáteční cíl zhubnout 20 kg. Uteklo to jako voda a věřím, že zbytek bude mnohem jednodušší, protože už vím, jak na to.

Na začátku jsem si ani nedokázala představit, že to s Naturhouse půjde tak lehce. Jsem mile překvapená a doufám, že se vám za další 3 měsíce budu moc pochlubit s perfektní postavou do plavek.

Určitě jsem vše nedodržovala na 100 % vzhledem k Vánocům a někdy mým neovladatelným chutím. Pochopila jsem, že moje tělo nesmí hladovět, naučila jsem se zdravě a pravidelně jíst a vaření se mi stalo zábavou. Perfektní pro mě jsou „rychlovky“ z produktů Naturhouse. Sušenky, suchary, polévky, které mě mnohdy od mého hladovění zachránily. Zase si můžu oživit šatník, z velikosti 46 je velikost 40, a to už se nějaký ten pěkný hadřík pořídí. Nemůžu opomenout, že se cítím skvěle. Těší mě, když mě kamarádky nemůžou poznat, prostě mi to jen prospělo, dokázala jsem si, že mám pevnou vůli.

Určitě bych se ke svým kilům už nechtěla vrátit. Když se podívám na moje 80kilové fotky, jsem zhrozená. To jsem snad ani nebyla já… Je to fajn se sebou něco udělat. Jako máma na mateřské jsem byla pořád uhnaná, upachtěná a veškerá moje pozornost byla soustředěná na děti. Uvědomuji si, že jsem svoji nadváhu nechala zajít do velkých rozměrů. Ale to už je pryč a musím říct, že se mi nastartoval nový život…

Chtěla bych ještě jednou poděkovat celému týmu z Naturhouse Budějovická, především dietoložce Adině Alfery a paní Heřmánkové, které mi po celou dobu fandily a podporovaly mě. Děkuji i Babywebu, že mi umožnil se s vámi podělit o moje pocity, chutě a kila.

Přeji vám, ať se cítíte skvěle jako já. Ať jste se sebou spokojené a máte rády samy sebe. Loučím se s vámi a za 3 měsíce se těšte na moje fotky a novou „Báru vzhůru do bikin“.

Vaše poloviční boubelka Bára

Na bezplatnou konzultaci k výživové poradkyni NATURHOUSE se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz. Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz.

26.6.2013 4:20  | autor: Hubnutí po porodu

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist