Hubnutí po porodu s Bárou (7): Jak zatočily svátky s hubnutím?

Vánoce jsou za námi a s nimi i kupy jídla a lákadel… My jsme si s dětmi užili krásný štědrý den. Sabinka už očekávala Ježíška snad v létě, takže se nemohla dočkat. Při strojení stromečku jsem se nasmála, se Sabčou jsme ho pěkně zdobily a Barnabášek ho zase odstrojoval. Takže nám to zabralo celé dopoledne, než si šel lehnout.

Sabinka už očekávala Ježíška snad v létě, takže se nemohla dočkat. Při strojení stromečku jsem se nasmála, se Sabčou jsme ho pěkně zdobily a Barnabášek ho zase odstrojoval. Takže nám to zabralo celé dopoledne, než si šel lehnout. Také dokázali z uklizeného bytu udělat opět kůlničku na dříví. A „zlaté prasátko“ opravdu neviděli… Byla jsem ráda, že jsem stihla připravit večeři a dárky. Takže můžu říct, že to pro mě nebyla moc pohoda, ale honička. Ale vidět ty nadšené dětské oči a radost v nich stálo za to. 🙂

Co se týče mého hubnutí, tak mám velký strach z další kontroly. Kam jsme přišli, tak nám všude nabízeli nějaké dobroty, alkohol… s písní „Ježíííšku panáček“… Cílem mých Vánoc je, aby se mi podařilo udržet to, co jsem již zhubla. I když jsem se vcelku držela, tak jsem dietu porušila. Největší problém mi v tom „vánočním blázinci“ dělala opět pravidelnost. K Štědrovečerní večeři jsem měla povolený bramborový salát s jogurtem a kapra. Dala jsem si i vinnou klobásu, kterou mám od strýce, takže je v ní velký poměr masa. Jinak padlo samozřejmě nějaké to vínečko a o Silvestru i nějaká ta jednohubka, chlebíček. Doufám, že jsme nic nepřibrala, což by mě dost mrzelo, ale uznejte sami, ty Vánoce jsou šílené „obžerství“.

Pár dní jsme opět pobyli na horách, kde bylo úžasně. Zkoušeli jsme dát Sabinku na lyže, ale z celé výbavy si vzala pouze helmu. Tak snad budeme mít příště lepší náladu. Tam už jsem se znovu začala držet a jíst hodně zeleniny, žádné hříchy. Je to velmi příjemné, když vám někdo jídlo připraví. Upřímně musím říct, že to byl celkově nejtěžší čas pro dietu.

Teď se vracím do stravovacího režimu a doufám, že se mi povede nadále dodržovat naplno. Taky se začnu pořádně hýbat, chci začít znovu hrát volejbal a chodit na trampolínky. Do teď jsem byla trochu omezená, protože jsem prodělala operaci kýly.

A co vy, jak jste si užili svátky a co vaše váha? Drželi jste se nebo se chystáte začít hubnout?
Tak vzhůru do toho!!!

Vaše boubelka Bára

Na bezplatnou konzultaci k výživové poradkyni NATURHOUSE se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz. Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz.

26.6.2013 4:15  | autor: Hubnutí po porodu

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist