Hubnutí po porodu s Bárou (4): Dieta a hory – jde to dohromady?

Jupíííííííí, po úterní kontrole mám dole dalších 1,2 kg. Celkem za 3 týdny 3,8 kg. Teď mi šla pryč voda. Po konzultaci jsem dostala ampulky na podporu snížení tuku.

Přiznávám, že této kontroly jsem se dost bála. Celý týden jsem měla dost náročný a stravu rozházenou. O víkendu jsme byli na horách s kamarády a mně bylo jasné, že všechno nedodržím na 100 %. A taky že nedodržela. Neodolala jsem vepřovým jazykům s černou omáčkou, které moje kamarádka dělá úžasné, a musela jsem ochutnat trochu gulášku. A pak jsem s výčitkami chodila spát. Ale jak je vidět, trochu té nekázně vůbec nevadilo a já stále hubnu. Hrozně potěšující je, že lidi, které jsem dlouho neviděla, mi říkají, že už je to na mně trochu znát. K tomu všemu se cítím plná energie a hlavně se už vejdu do kalhot, které jsem předtím na sebe vůbec nenatáhla. Samozřejmě do kalhot, které jsem nosila před otěhotněním se ještě nevejdu, ale to přijde… Zatím se sebou nejsem úplně spokojená, ale jestli budu pokračovat v tomto tempu, tak se mi povede zdolat můj cíl 59 kg.

Nejtěžší pro mě nadále zůstává dodržování časů jídel, ale už si automaticky připravuji jídlo a svačinky s sebou. V tomto týdnu jsem měla opět dva dny odlehčené diety. Doporučuji ochutnat výbornou polévku gaspacho, k níž jsem dostala recept na své minulé návštěvě u výživové poradkyně, a bambusové sušenky Peipakoa BAMBOU z Naturhouse. Co se mi začalo hodně líbit, je, že si dávám ryby, které v minulosti v mém jídelníčku skoro nebyly. Pozitivní je, že s Naturhouse hubnou nádherně i chlapi. S jedním, který se jmenuje René, se pravidelně vídám na kontrolách. Měl přes 100 kg a už zhubl 10 kg. Vždycky se poměřujeme, jemu to jde rychleji, ale já ho doženu. Proto, pánové, nestyďte se a zkuste to taky s námi. Je známo, že i muži přiberou v „těhotenství“ své ženy.

I tento víkend odjíždím na hory a mám velký strach, jak to s mojí dietou dopadne. Odjíždím na BOUDU Svornost, která má vyhlášenou kuchyni. Řekla bych, že tam to je absolutní obžerství. Předem mám strach, jestli bude domácí zbojník nebo tataráček. No uvidíme.

Držte mi palce do další kontroly.

Mějte se krásně,
Vaše zatím boubelka Bára

Na bezplatnou konzultaci k výživové poradkyni NATURHOUSE se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz. Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz.

26.6.2013 4:10  | autor: Hubnutí po porodu

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist