Hubnutí po porodu s Bárou (3): Snění o laňkách

Další moje kontrola dopadla nad očekávání. Ze 77,6 kg šla moje váha na 76,5 kg. Takže za dva týdny skoro 3 kg úbytku a hlavně obvody se mi zmenšily až o 3 cm. Teď mi šly dolů tuky. Pro mě je to zatím skvělý výsledek. I když jsem dietní režim trochu porušila, jak jsem psala v minulém díle, tak to přesto funguje. Úžasné je, že se cítím lépe, nemám hlad a začíná to na mně být znát. Takže do konce kúry ze mě ta laňka bude…

Trošku vám přiblížím můj jídelníček. Na začátek musím říct, že je pro mě pořád dost těžké dodržet časy mezi jídly a nejtěžší pro mě bylo naučit se snídat. Ale po těch třech týdnech už to vcelku zvládám. Začala jsem si pro sebe i vařit, je to pro mě najednou zábava. Řekla bych, že mi něco v hlavě přepnulo. Předtím, než jsem začala hubnout, jsem měla pořád spousty výmluv a omluv, proč mi nejde nějaké to kilčo shodit. A jak si nestíhám vařit atd. Teď mě to absolutně těší, a když si nestihnu uvařit, tak mám nějaký hotový produkt z Naturhouse. Takže se nestresuji, že nestíhám jíst.

Jídelníček:

Snídaně:
•hrnek kávy s nízkotučným mlékem
•6 sušenek Fibroki nebo 2 celozrnné toasty s nízkotučným tvarohem nebo vařenou šunkou nebo plátky z krůty

Oběd:
•vařená zelenina nebo zelenina zapečená v troubě nebo salát + bílé nebo červené maso či libová ryba
•vždy po 30 min. nízkotučný jogurt nebo kefír s 2 lžícemi Fibroki vlákniny

Celkově se můj jídelníček skládá z hodně zeleniny, ovoce, dost jím ryby a bílé maso. Vždy mám 2x v týdnu nějakou odlehčenou dietu. Každý týden mi je přidaná nějaká příloha – luštěniny, brambory. Krásně hubnu a pomalu najíždím na všechny potraviny, aby se nedostavil jojo efekt.

Celý jídelníček vám vypisovat nechci, je velmi individuální. Nechat se zvážit a přeměřit zdarma a zároveň mě vidět na vlastní oči byste mohli 9. 12. 2012 ve 13:30 v Pasáži Budějovická. Ráda si s vámi pohovořím, můžu předat nějaké ty zkušenosti, radosti a povzbudit vás. Jako matka dvou malých dětí jsem pořád rozlítaná a umordovaná, takže vím, že není vůbec lehké začít a trochu se starat i o sebe. Ale věřte, že je to potřeba. A ještě když jsou výsledky.

Teď mám před sebou velmi těžkou zkoušku. Maminky s dětmi jedeme na hory, kde mají tak vynikající kuchyň, že už předem mám obavy, jestli zvládnu všemu odolat. Držte mi palce na další kontrolu.

Mějte se krásně,
Vaše ještě zatím boubelka Bára

PS: Zapomněla jsem se přiznat ke dvěma chlebíčkům na rodinné oslavě… Ach jo!

Na bezplatnou konzultaci k výživové poradkyni NATURHOUSE se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz. Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz.

26.6.2013 4:09  | autor: Hubnutí po porodu

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist