Hubnutí po porodu s Bárou (11): Bitva s utopencem

Další týden mám úspěšně za sebou. Obvody se mi zmenšily o 2 cm. Ted jsem zvědavá, jestli pokořím šedesátku. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Na mé cestě za štíhlou linií narážím na překážky, které jsem nikdy předtím nemusela řešit.

Honí mě určité chutě. Já jsem nikdy nebyla na sladké, to mi nedělá problém. Ale maso, uzeniny, to je moje zkáza. Tento týden jsem měla takovou chuť na utopence, že se mi o něm začalo zdát. Znáte to, kam se podíváte, tam ho vidíte. I když jsem se ho snažila zahnat různými náhražkami. Neustále mě trápil. Aby toho nebylo málo, přepadla mě chuť na dobrou domácí tlačenku. Pomoooc, připadalo mi, že bych snědla všechny „prasárničky“ světa.

Bylo dokonáno. Musela jsem si jednoho utopenečka dát. Nedá se nic dělat. A tomu 3 dcl coly. Tak, a hotovo, vymalováno, prostě jsem jen člověk. Ale nedalo se tomu ubránit. Výčitky jsem samozřejmě nějaké měla, ale mohlo to dopadnout hůř, protože chutě, které mě tento týden doháněly k šílenství, by vyjedly celé lahůdky. Myslela jsem si, že si k vzhledem k mým výčitkám půjdu alespoň zacvičit nebo tak. Ale já nic. Řekla bych, že jsem si to hřešení vychutnávala a vychutnala….

Nic se nemá přehánět.

Včera na návštěvě u tety v Mladé Boleslavi jsem se potkala i s její sousedkou. A náhodou jsme se dostaly na téma hubnutí. A ona také hubne s Naturhouse a má od října dole už 16 kg. Takže opravdu to funguje, jen se musí člověku chtít.

Jinak se mám skvěle. Určitě se cítím o 100 % lépe. Sice se s vámi příští týden rozloučím, ale ozvu se ve speciálu, v době, až budu mít dole alespoň 15 či vysněných 20 kilo. Pak také uděláme fotky a ukážeme vám, jak to vypadalo před a po.

Doufám, že jsem vás inspirovala a že se vám také povede shodit nějaké to kilo. 🙂

Mějte se krásně
Zatím ještě boubelka Bára

Na bezplatnou konzultaci k výživové poradkyni NATURHOUSE se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz. Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz.

26.6.2013 4:19  | autor: Hubnutí po porodu
Více o tématu: Hubnutí po porodupo porodu

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist