Hubnutí po porodu s Bárou (8): Nad očekávání

V úterý mě čekala kontrola a převážení v Naturhouse. Jak jsem již psala, tak se mi do toho vůbec nechtělo a absolutně jsem se netěšila. Věděla jsem, že jsem přes Vánoce dost hřešila, takže bylo možné i nějaké to kilo navíc. Ale nic se nedalo dělat a já musela na váhu.

Jupíííííííííííí, to snad není možný, mám necelé 2 kg dole a obvody mi šly o 1 cm dolů. Pro mě je to skvělý výsledek. Vím, že kdybych to dodržovala, tak jsem mohla mít dole asi něco kolem 10 kg, ale ty zatracené svátky. Mě těší i tento výsledek za dva měsíce 7 kg. Teď se do toho musím zase pustit naplno. Chybí mi taky trochu toho pohybu, musela jsem si přehodit práci, abych stíhala nějaký ten můj koníček. Zase bych chtěla začít chodit na volejbal a trampolínky, zatím mi to ještě časově nevyšlo. Ale to dopiluju.

Po konzultaci s paní dietoložkou Adinou jsem dostala opět ampulky na ráno a večer Drenanat, ty jsou na stažení tuků, které mi minule špičkově zabraly. Dále čaj Infunat te verde a mé nejoblíbenější čokoládové sušenky Fibroki. Ty jsou fakt výtečné. Na tento týden mám zase dvě odlehčené pomerančové diety. Dál dodržuji pitný režim 2,5-3 l vody, hodně vlákniny a jím pravidelně. Uvědomila jsem si, že mě v Naturhouse krásně umějí namotivovat a pochválit. To je pro mě důležité.

Opravdu se nebojte, přijďte a nechte se zdarma přeměřit a převážit. Myslím si, že teď po Vánocích by každý ocenil shodit nějaké to kilčo. A léto už se zase blíží, tak abychom byly do plavek krásný… 🙂

Držte mi palce a mějte se krásně.

Vaše zatím ještě boubelka Bára

Na bezplatnou konzultaci k výživové poradkyni NATURHOUSE se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz. Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz.

26.6.2013 4:16  | autor: Hubnutí po porodu

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist