Hubnutí po porodu s Bárou (6): Jak jsem objevila luštěniny

Tento týden jsem si užívala vařením zdravých jídel. Přišla jsem na to, že i luštěniny se dají skvěle připravit. Do teď jsem je nemusela, ale překvapivě jsem zjistila, že se dají připravit velice chutně a zajímavě. Jeden se pořád učí.

Ze školky jsem měla zafixovanou hrachovou a čočkovou kaši, které jsem nemohla vůbec pozřít. Dvakrát v týdnu jsem měla odlehčenou špenátovou dietu. Špenát mám moc ráda, takže mi ani nepřišlo, že se nějak omezuji. Ráno se mi začalo vstávat lépe, mám více energie. Možná mi k tomu dopomáhají také ampulky Enerki. Taky jsem se začala více soustředit na pitný režim. Vypiji tak 2,5 až 3 l vody. Dělám si čerstvé šťávy, na kterých si zároveň pochutnávají i dětičky.

Jediné, co mě rozčiluje, jsou ceny zeleniny. Vzhledem k tomu, že jí denně sním dost, tak bych uvítala letní ceny. Ale zase alespoň donutím celou rodinu k nějakým vitaminům. Děti si radši dají nějakou sladkost než něco zdravého a takto, když mě vidí, chtějí pořád něco uzobávat a já jim to nemusím až tak vnucovat.

Naučila jsem se v klidu si sednout, najíst se, i když se to třeba moc nehodí. Já prostě potřebuji shodit ještě 15 kg, tak to musím dokázat. Vánoc jsem se trochu obávala, ale od výživové poradkyně z Naturhouse jsem dostala vánoční stravovací program, to mi pomohlo. Ve Vánočních plánech jsou uvedena doporučení a recepty, při kterých si člověk Vánoce užije, ale současně to snad nebude mít neblahý dopad na linii. Beztak v každém ročním období je něco, co vám překáží v tom, abyste začali hubnout. V létě grilovačky, na jaře oslavy, na podzim deprese… Když už jsem se dala na boj, tak se vším všudy. Ještě bych si potřebovala najít čas na nějaký pořádný odtučňovací sport.

Celkem mám dole přes 5 kg, jsem spokojená. Držte mi palce, ať to jde takto dál.
Vaše boubelka Bára

——————————————————————————–

Na bezplatnou konzultaci k výživové poradkyni NATURHOUSE se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz. Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz.

26.6.2013 4:13  | autor: Hubnutí po porodu

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist