Hubnutí po porodu s Bárou (9): 7 kilo dole a jede se dál

Mé obavy z další kontroly byly zbytečné. Zhubla jsem 2 kg – jupíííííííííííííí. To jsem opravdu nečekala. Při velkém porušení režimu a vánočnímu shonu, jsem byla přesvědčená, že to bude ostuda a já přiberu, ale opak byl pravdou. Je vidět, že to prostě funguje.

Paní dietoložka mě opravdu pochválila. Mluvila jsem s ní na rovinu. Stejně by poznala, že jsem vše nedodržovala na 100 %. Taky jsem se v Naturhouse poznala s klientkou, která již zhubnula 16 kg a hubne dál. Což pro mě byla další inspirace a motivace k tomu, že to jde ještě lépe. Já mám dole dohromady zatím 7 kg a musím se pochválit, už je to dost znát. Vejdu se do oblečení a cítím se o dost lépe. Největší potěšení mi dělá, když mi někdo řekne, že už je to vidět. U mě hlavně prý na obličeji. Největší potíže mi dělá břicho, ale já zatím nestíhám posilovat, tak se není čemu divit…

Z Naturhouse jsem odešla s velmi dobrým pocitem a skvělou náladou. Samozřejmě jsem si odnesla nový jídelníček, dva dny pomerančové odlehčené diety s kapslemi Drenanat na noc a den pro podporu odstranění tuku a tyčinkami Slimbel. Ještě měsíc a mně tu končí můj deníček hubnutí, tak teď bych chtěla hodně zabrat, abych se dostala pod hranici 70 kg. Pak budu pokračovat dál, abych dosáhla cíle.

Hned jsem se nastartovala a opět si „ujíždím“ na zelenině, kuskusu, luštěninách a zdravé stravě. Jen ten sport ještě zařadit. Připadám si pořádně uhnaná, ale to asi také znáte. Teď mi udělalo nesmírnou radost, že mně přijali Sabinku od února do školky. Mám trochu obavy, jestli to tam zvládne, ale bude muset. Větší strach mám tedy z Barnabáška, ten už bude také muset začít chodit do školky, protože mi končí 2letá mateřská. Uteklo to jako voda. Před chvíli jsem psala články o tom, jak jsem těhotná s Barnabáškem, a teď už pomašíruje do školky. Důležité je, že stárnou jen děti… a my mládneme. Takže si ještě užiju pár měsíců „dovolené“ a vzhůru do práce.

Pro ty z vás, které zvažují hubnutí, přijeďte se podívat do Naturhouse na Budějovické, kde se se mnou můžete potkat v neděli 27. 1. 2013 od 15 h. Zdarma se můžete nechat přeměřit, převážit a zkonzultovat vše potřebné. Můžete mě vidět na vlastní oči a přesvědčit se, že mám o nějaké to kilo méně.

Na každou z vás, která přijde, čeká dárek.

Mějte se krásně
Vaše boubelka Bára

Na bezplatnou konzultaci k výživové poradkyni NATURHOUSE se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz. Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz.

26.6.2013 4:17  | autor: Hubnutí po porodu

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist