Hubnutí po porodu s Bárou (10): Džíny na dosah

Mám za sebou další týden hubnutí. Při včerejším měření se ukázalo, že jsem shodila další dvě kila, takže dohromady mám dole již 9 kg. Zatím se cítím pořád skvěle. Džíny, které jsem měla na prvním focení a nemohla jsem je vůbec na sebe natáhnout, už nosím. Pořád mi schází ještě 10 kg do mého cíle, tak jsem zvědavá, jak jsem daleko od cíle.

Tento týden jsem měla vcelku hektický. Pořád nějaké přejezdy a fofr. Takže jsem dost využívala doplňků z Naturhouse. Jinak jsem dostala úžasnou doplňující pomerančovou dietu. Super jsou kuřecí prsa na kari s pomerančem. To opravdu vyzkoušejte nebo vyměňte pomeranč za ananas. Vyzkoušela jsem několik nových salátků s kuskusem, s klíčky a různými druhy zeleniny. Trochu jsem už byla přejedená okurek, rajčat a paprik, takže jsem potřebovala něco nového. Kuskus opravdu doporučuji, mám ráda ostrá jídla, takže jsem si ho připravila se zeleninou, krůtím masem a trochu jsem si ho přiostřila. Moc mi chutnal. Člověk prostě nesmí být líný si něco připravit.

Moc mě potěšilo, když jsem se potkala s kamarádkou, která mě neviděla půl roku a pochválila mi, jak jsem zhubla. Že by mě prý nepoznala, že vypadám úplně jinak. Pravda je, že když se dívám na fotky před Sabinkou, tak jsem vypadala o dost lépe, to jsem právě vážila těch 60 kg. Člověku je prostě líp, už tolik nefuním, mám více energie a můžu si dovolit koupit něco na sebe. Velikost, kterou jsem měla 46–48, házím za hlavu. Teď mám 42–44. Chtěla bych se dostat na 38. Tak uvidíme.

Jako můj největší problém vidím pořád v dodržování času, kdy mám jíst. Musím mít neustále nařízeného budíka. Jsem schopna na to zapomenout.

Motivací pro mě je, že mě chválí i můj muž, takže ta laňka ze mě bude.

Mějte se krásně
Zatím ještě boubelka Bára

Na bezplatnou konzultaci k výživové poradkyni NATURHOUSE se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz. Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz.

26.6.2013 4:18  | autor: Hubnutí po porodu

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist