Nový stav: vdaná… ale šťastně ;-)

KLUB TĚHULEK! ELIŠKA Pomalu si zvykám na čerstvý stav „vdaná“. Souvisí s tím spousta vyběhávání po úřadech, jako například změna v OP, ŘP, banky, pojišťovny, zaměstnání atd… také jsem si musela vytvořit nový email a na což si vůbec nemůžu zvyknout… umět se automaticky podepsat jako Rubínová a představit se novým příjmením při zvednutí telefonu :-).

Objednala jsem se na 4D ultrazvuk, abychom s tatínkem viděli tu naší drobotinku v celé své kráse :-). Stále si nějak nejsem jistá jménem, které jsme pro holčičku vybrali. Anežka. Jméno je to krásný, což o to, ale zdrobněliny mi dělají tak trochu problém. Any, Anynka? …to zní divně. Takže přesně jak jsem psala před týdnem, ještě máme skoro 4 měsíce, takže za tu dobu stihneme vybrat ještě několik jiných jmen ;-). Stále se vracím ke jménu Liliana… a zatím mám z toho nejlepší pocit. Uvidíme, jak na tom budeme těsně před vypsáním formuláře se jmény ;-).

POVÍDEJTE SI S LÍZOU A DALŠÍMI TĚHULKAMI V DISKUZI!

Tento víkend nás čekají křtiny, mé, bratránka a jeho syna Tomáška. Chtěla jsem se vždycky nechat pokřtít, ale dostala jsem se k tomu nějak pozdě (když už máme svatbu za sebou). Každopádně chodím na přípravu už přes rok a chtěla bych, abychom mohli pokřtít i naše mimčo, tak to dotáhnu do konce. Ať se samo v dospělosti rozhodne, jak s tím bude nakládat. Tatínkovi je to jedno, je totiž ateista.

 Já sice nejsem ten typ, co by chodil pravidelně na nedělní mše a každou noc se před spaním pomodlil. I když jsem k tomu byla od babičky vedená. Živě si pamatuju, jak jsme se každou noc modlily spolu v posteli. Byla to právě ona, která mě naučila všechny modlitby a kdykoliv jsem u nich spala, tak je se mnou odříkávala. A dneska mi půjde za kmotru. Celé mé nové jméno tedy bude Eliška Hana Rubínová. Jméno Hana je po babičce. V dospělosti si člověk už může vybrat jméno sám, ale já jsem v tomhle tak trochu sentimentální a beru to zároveň jako projev úcty. Snad tu zimu v kostele 1, 5 hodiny naše malá zatím Anežka u maminky v bříšku vydrží ;-).

 Ve čtvrtek vstupujeme do 6. měsíce (21. týden), tedy posledního měsíce druhého trimestru, tak si to ještě musím užít. Každý totiž tvrdí, že od 7. měsíce to všechno přijde. A tím „TO“ mám na mysli nateklé nohy, křečové žíly, nemotornost, zadýchávání se atd… tak se nemůžu dočkat :-D.

 Těším se na Vás příští týden…

 Vaše těhulka Líza 😉

Photo By Pavlína


Eliška právě prožila 21. týden těhotenství. Chcete vědět, co se v tomto týdnu děje s vaším tělem?

b633476601432391311.jpg

17.4.2014 12:52  | autor: Eliška Pulchartová

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist