Zase v tom!

KLUB TĚHULEK! TEREZA S manželem jsme začali plánovat početí druhého miminka, protože jsme měli dojem, že s prvním dítětem už je to jeden velký stereotyp, spíme celé noci, nekojím, což znamená, že hormony nelítají jako na houpačce dolů a nahoru a náš jednoletý chlapeček, Martínek, by se zlatem nedal vyvážit, jak je pohodový a tak hurá na to! Okořeňme si život trochu větší vášní!

Povedlo se to opět na první dobrou! Byli jsme nadšení a spadla z nás nervozita. Ani jeden si neumíme představit, jaké to je na miminko čekat dlouhé měsíce nebo roky. Vždycky na všechny známé a kamarády myslíme a s pokorou děkujeme za dar, který se líhne v mém lůně. I když, vždycky se dá najít nějaké „ale“.

Asi jsme naše plány trochu přeplánovali, protože jsme chtěli, ať se miminko narodí na konci listopadu nebo začátkem prosince a ono to vychází na 9. listopadu. Nevím, jakou váhu přikládat znamení, ale já strašně nechtěla štíra a zatím to tedy vypadá, že jednoho budeme mít doma. 🙂

Jmenuji se Tereza, je mi 30 let a právě začínám 13. týden svého druhého těhotenství. Pocházím z Brušperku na Moravě, ale již 4. rokem bydlím v Praze. Původně jsem se přestěhovala za prací a našla jsem si nejen výbornou práci, ale také skvělého manžela, se kterým jsme teď 2 roky.

S druhým těhotenstvím jsem si přepsala svého gynekologa do místa svého bydliště. Až jsem se divila, že mě těhotnou chtějí vzít. Když jsem poprvé těhotná sháněla gynekologa v Praze, všichni tvrdili, že mají plno. Doposud jsem dojížděla hodinu tam a hodinu zpět, ale nedokážu si představit, že bych tyhle výlety musela absolvovat častěji než jednou za půl roku a s Martínkem.

V pondělí jsem byla na prvním screeningu a snad by mělo být všechno v pořádku, i když ultrazvuk u paní gynekoložky má nějaké malé rozlišení a velice mi připomínal šumění černobílé obrazovky mezi vysíláními a že verdikt „já jsem s výsledky spokojená“ by mi řekla i bába od křišťálové koule, ale věřím, že je profesionálka. Tak si užívám zatím bezstarostného těhotenství.


Tereza právě prožívá 13. týden těhotenství. Chcete vědět, co se v tomto týdnu děje s vaším tělem?

b633476598734508896.jpg

4.5.2016 1:30  | autor: tereza.kaletova_108716

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist