Hurááááá, dovolenáááá!!!

ZDEŇČIN TĚHOTENSKÝ BLOG Milé těhulky, tentokrát jsem měla co dělat, abych nezapomněla na psaní blogu, a to se mi neděje běžně. Vysvětlení je jednoduché: dovolená.

Jsem nadšená! Již 2 roky jsem nebyla u moře a nyní mám to štěstí, že si ho mohu zase užívat. Sice to není klasická dovolená, protože jako těhotná si rozhodně nemohu užívat večerů jako dříve- za vlahé noci s hvězdným nebem nad hlavou popíjet sklenku vína a povídat si s přáteli – ale i tak je to skvělé. Obzvláště když nemusím myslet na to, že po dovolené začne zase práce, tudíž stres.

Vlastně to není až tak strašné, chybí jen ta sklenka vína. 😉

Jsem naprosto uvolněná a to se mi podaří málo kdy.

Nicméně cesta, která předcházela mému vysněnému cíli – úžasnému uvolnění u mořského břehu, byla velmi nemilá a rozhodně ne příjemná. Vydali jsme se s přítelem a se psem autem do Chorvatska. Navíc jsme s sebou vzali moji kamarádku s dcerou, takže naše auto bylo skutečně plně obsazené. Pes měl vyhrazenu jednu polovinu kufru, občas na něj dokonce i něco spadlo, ale i to jsme časem vychytali. Bad byl během cesty doopravdy moc hodný, skoro jsme o něm nevěděli. Takže co se týče dne, tak dobrý, ale ty noci!

Vlastně to už špatně začalo. Nepodařilo se nám totiž vyjet dříve než po půlnoci, tudíž spánek ten den nebyl žádný. Přítel s řízením začal, já jsem ho od něj po 4hod převzala. Ale ani já jsem kvůli únavě dlouho řídit nevydržela. První noc jsme nějak přežili, pak ale přišla noc druhá. Nemohli jsme se se zbytkem osazenstva domluvit jak přespat, jestli v kempu nebo někde venku. Tak dlouho jsme přemýšleli, až jsme zase všichni padali únavou. Nakonec jsme to zapíchli na nějaké místní skládce a milostném letovistku zároveň (během noci se na onom místě vystřídalo asi aut s milenci). Přítel spal se psem venku. Ráno jsem si musela udělat fotku – podobnost s bezdomovcem byla unikátní – skládka, na které spí chlap zabalený v dekách a vedle něho jeho věrný pes.

Poučení pro příště zní – v autě maximálně jednu noc! Od nynějška jsem ochotna zaplatit si i drahý kemp, víc než jednu noc v autě, obzvláště je-li člověk těhotný a již méně skladný, žádné z vás nedoporučuji!

Naštěstí jsme dobře dojeli. Nyní se již všichni těšíme z krásné pláže a já pomalu zapomínám na všechny předcházející strasti.

Přeji i vám nějaký ten krásný uvolněný týden.
Vaše bloggerka Zdeňka

6.7.2014 11:59  | autor: Zdeňka
Více o tématu: chlappsanív autě

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist