Dárky, pohádky a cukroví.

KLUB TĚHULEK! LUCIE Konečně si užívám pohádek a vánočních romantických filmů. Dávají občas v televizi takové ty staré klasiky- Básníky, včera Sněženky a machry. I když jsem to viděla několikrát, stejně se u toho pořád směju. Nesmím opomenout Slunce, seno – to můžu vidět pořád, prostě paní Růžičková byla kus ženské a ten její humor! Pouštím si filmy, aby mi utekla příprava cukroví a vždy mě to tak hezky naladí a práce jde od ruky.

Tenhle týden musím zařídit ještě spoustu věcí, neminou mě rodinné návštěvy, občas si říkám, že bych se potřebovala naklonovat, abych vše stihla. Pečení cukroví už mám skoro hotové, akorát mi chybí nazdobit a poslepovat krémem, vyčkávám, aby to vydrželo, protože venku je poměrně teplo přes den, nevešlo by se mi to do lednice. Manžel se letos drží a nepořádá nálety na cukroví, dala jsem mu dobrovolně malou krabičku na ochutnání jeho oblíbených vanilkových rohlíčků a byl spokojený, sice je snědl na posezení, teď už musí počkat, až nazdobím a dám na tácek a stojánek. Dárečky už mám skoro kompletní, dnes se ještě chystám pár jich pokoupit a bude hotovo. Balit je budu až příští týden, mám je šikovně poschovávané, aby náhodou odolaly pátrací akci. Uklizeno mám, jen doladím pár maličkostí a můžeme přijímat návštěvy. : -)[boxik: Hledáme novou budoucí maminku do KLUBU TĚHULEK!: Jste čerstvě těhotná?

Toužíte si zdokumentovat těhotenství na krásných fotografiích ateliéru Fotopromě?

Chcete mít navždy schovaný deníček vašeho těhotenství?

Hledáte podporu a nové kamarádky, které „v tom“ budou s vámi?

Odpověděla-li jste 4x ANO, tak nám napište na redakce@babyweb.cz svůj těhotenský příběh!]

V sobotu jsme byli s manželem na 3D ultrazvuku, byl to pro nás opravdu obrovský zážitek a nádherně jsme viděli náš poklad, co mám v bříšku. Celou cestu na Letnou jsem Nikolku přemlouvala, že na ni budeme teď koukat, aby se nebála a ukázala se nám, že jsme na ni s tatínkem hrozně natěšení. Naštěstí malá spolupracovala krásně, sestřička si překontrolovala polohu miminka a mohli jsme začít. Hned na začátku jsem zahlídla její obličejík. Byla zrovna vzhůru a krásně se nám ukázala a občas nám zamávala ručičkou, nebo si podrbala nosánek. Nebudu říkat, že jsem byla naprosto v klidu, regulérně jsem tam brečela a rozplývala se, jak je nádherná! Nahlas jsem řekla, jak je nádherná a že jsem si naivně myslela, že bude aspoň malinko po mně, ale byla to zmenšená kopie mého muže. Ten nosánek, rty, bradička, prostě celý on! Sestřička se také smála a pak říká, abych se nebála, že určitě chlapeček bude pak po mně, ale že je to opravdu velká podoba s mým mužem. Máme krásné skoro půl hodinové video ze záznamu z ultrazvuku a dvě krásné fotky. Necháme jich pár udělat i pro rodinu, aby měli památku, už se všichni nemůžou dočkat a budou to mít jako vánoční překvapení!

Vánoce už můžou krásně přijít, mám vše nachystáno, akorát pár maličkostí se dodělá v průběhu dní. Letošní štědrovečerní večeře bude netradiční, máme objednaného lososa z Norska, který za pár dní přijede do ČR na zakázku. Bramborový salát dělá manžel, je to jeho tradice a musím říct, že ho má vážně skvělý. K obědu bude houbový Kuba s kroupami. Jako předkrm budou šunkové rolky s křenovou pěnou, rybí polévka, losos a bramborový salát, pár chlebíčků a jednohubek. Pro jistotu udělám i pár kuřecích řízků, kdyby náhodou byla chuť.

POVÍDEJTE SI S LUCKOU A DALŠÍMI TĚHULKAMI V DISKUZI!

Moc se těšíme, až si ráno na štědrý den ozdobíme stromeček a pověsíme všechny krásné ozdoby a budeme koukat na pohádky!

Chci Vám všem popřát krásné a pohodové vánoce, pozor na kosti z kaprů a užívejte si klidu a atmosféry s rodinou.

Lucka s rodinou


Lucie právě prožila 26. týden těhotenství. Chcete vědět, co se v tomto týdnu děje s vaším tělem?

b633476608196706096.jpg

19.12.2013 12:22  | autor: Luccy.O.

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist