20. tt: Těhotenské oblečení

TĚHULKA HELENA Jsem právě v půlce těhotenství. Hrozně rychle to utíká… Ještě jednou tolik a narodí se miminko. Je to tak krásný, že tomu pořád nějak nemohu uvěřit. 🙂

Úplně od samého začátku se moc těším na všechny pokroky, posuny a změny. Třeba, že mi bude růst bříško a bude to na mně vidět. Budu maximálně hrdá maminka. Nechápu, když se někdo snaží bříško schovávat. Nebo dokonce nechce mít děti proto, aby si nezkazil postavu.

Slyšela jsem názor: „Nechci mít dítě, budu tlustá a ošklivá.“ Tohle může říct jen totální sobec. Těším se na všechny kontroly i poradny. Každá znamená nový posun ve vývoji, že se něco nového děje, že se něco nového dozvím. I jít jednou navíc k zubaři kvůli miminku mi nevadilo.

Chodím k paní doktorce, co má v péči děti i dospělé, tak jsem se hned ptala, jestli mi registruje miminko. Bere nové pacienty a udělá prohlídky tak, že budeme chodit na kontroly jednou za půl roku oba najednou. Potěšil mne její přístup.

Těším se, že budu nosit těhotenské oblečení. Přemýšlím, co je na tom tak zajímavého. Asi že to je další nová věc, pokrok, další důkaz mého miminka. 🙂 A taky manifestace hrdé maminky.

Ve 20tt pořád mohu nosit většinu mého původního oblečení. Nosím džíny, co mi byly o číslo větší a jsou nízké, se zapínáním pod bříškem. Také volnější spodní prádlo je OK, jen nesmí tlačit přes bříško, a to hlavně v noci. Koupila jsem si nízké těhotenské kalhotky – v drogerii DM a také trojbalení v H&M. Obojí jsou super, přijemný materiál, moc doporučuju.

Většina volnějších triček a košil je taky ještě OK. Z těch těhotenských věcí vlastně nosím ve 20tt jen to spodní prádlo. Musím se tedy přiznat, že jsem si už koupila jedny těhotenské džíny, které se nosí přes bříško. A jedny jsem dostala od kamarádky. Taky jsem si koupila těhotenské kraťasy s nízkým pasem. Uvidíme, kdy na obojí dojde. 🙂


Helena právě prožívá 20. týden těhotenství. Vy také? Chcete vědět, co se v tomto týdnu děje s vaším tělem? 

b633476598316866011.jpg

22.2.2017 10:24  | autor: ZuzkaIv
Více o tématu: děti

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist